Hankook adományozási sajtóanyagok

Amatőr Sport Támogatási Programot indít a Hankook

Rácalmás, 2024. október 9.


Hankook a Sportért Program

Rácalmás, 2024. október 9. - Kiterjeszti társadalmi felelősségvállalási programját a Hankook. Az Abroncsadományozási-, és a Dolgozói Önkéntes programjai után ezúttal a sportszervezetek támogatását tűzte ki célul a vállalat. Útjára indul ugyanis a „Hankook a Sportért Program”, amely az amatőr sportszervezetek számára biztosít anyagi támogatást. A program célja, hogy az amatőr, tömeg-, szabadidős, valamint rekreációs sportegyesületek eszközbeszerzését anyagilag támogassa.

Nagy öröm, hogy a sporttámogatási program elindításával új fejezet nyílik a Hankook Értékteremtő Programjában, és a nagy sikerű Abroncsadományozási-, Dolgozói Önkéntes-, és Oktatási Pályázati programunk után újabb fontos kezdeményezéssel bővül társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk. Meggyőződésünk, hogy a sport nemcsak az egészség megőrzéséhez, de a közösség erősítéséhez és fejlesztéséhez is hozzájárul. A program célja, hogy támogatást nyújtson az amatőr szervezeteknek sporteszközeik beszerzésében, és ezzel elősegítsük az egészséges életmód előmozdítását – mondta el Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője.

A Hankook továbbra is elkötelezett amellett, hogy társadalmi felelősségvállalási programjai révén támogassa a helyi közösségeket, és elősegítse az egészséges életmódhoz való hozzáférést a sport támogatásán keresztül.

Pályázni 2024. október 14. – 2024. október 27. között lehet, a www.hankooksport.hu weboldalon az online űrlap kitöltésével és a szükséges dokumentumok feltöltésével. A pályázók elektronikus úton kapnak értesítést az elbírálás eredményéről, 2024. november 15-ig.

A program részleteiről és a pályázati feltételekről az alábbi linken érhető el további információ.